Μπορώ να έχω κι εγώ εκπομπή?

Φυσικά και μπορείς! Αρκεί μόνο να ανήκεις στη κοινότητα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ή να είσαι φοιτητής Εrasmus. Ακόμα και αν δεν ανήκεις εσύ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, μπορείς να κάνεις μαζί με έναν φίλο σου που ανήκει. Άφησε τα στοιχεία σου στη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο!

Ποια είναι η διαδικασία για να ενταχθώ?

Καταρχήν εφόσον έχεις βρει την κατάλληλη ώρα για σένα και συμφωνείς με τους ακόλουθους όρους, μας στέλνεις μήνυμα είτε από την φόρμα της σελίδας είτε μέσω της σελίδας μας στο Facebook.

Οι μόνοι περιορισμοί από σένα για το δρόμο σου μέχρι το μικρόφωνο είναι:

-Απαγορεύονται τα πολιτικά σχόλια.

-Απαγορεύονται οι διαφημίσεις.

-Απαγορεύεται η προσβολή ατόμων ή ρατσιστικά σχόλια.

-Απαγορεύονται οι όποιες φθορές στο χώρο

-Απαγορεύονται η όποια οχλαγωγία κατά την ώρα που η εκπομπή είναι σε ώρες διδασκαλίας(9:00-20:00).

Πού κάνω εκπομπή?

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχει παραχωρήσει μια αίθουσα στο κτίριο του τμήματος της Χωροταξίας, στο Πεδίον του Άρεως. Εκεί λοιπόν γίνονται οι εκπομπές για τους φοιτητές του Βόλου. Για τους φοιτητές των υπόλοιπων τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που βρίσκονται εκτός Βόλου, εφόσον δεν υπάρχει στούντιο δίνεται η δυνατότητα να κάνουν από το σπίτι τους εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις

Πόσες ώρες μπορώ να κάνω εκπομπή?

Μπορείς να κάνεις 1-2 ώρες εκπομπή. Ε ας μείνει χρόνος και για τους υπόλοιπους 😉

Τι ώρα μπορώ να κάνω εκπομπή?

Μπορείς να δεις το αναρτημένο πρόγραμμα και να δεις που υπάρχει κενό. Αν κάποια από αυτές τις ώρες σε ενδιαφέρει μπορείς να το προτείνεις. Ειδάλλως, όταν αφήσεις τα στοιχεία σου και επικοινωνήσουμε μαζί σου, θα σου προτείνουμε κι εμείς ανάλογα και με το είδος της εκπομπής σου κάποια ώρα που να σε βολεύει.

Περιορίζει κάποιος τη θεματολογία μου?

Στην εκπομπή σου μπορείτε να είστε όσοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί θέλετε. Υπάρχουν ήδη εκπομπές με συγκεκριμένες θεματολογίες και μουσικά είδη, όμως αυτό δεν εμποδίζει κανέναν από το να κάνει κάτι δικό του και καινούριο.

Από πότε μέχρι πότε μπορώ να κάνω εκπομπή?

Μπορείς να κάνεις εκπομπή όλο το ακαδημαϊκό έτος πέρα από τις ημέρες διακοπών.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω εκπομπή?

Κάθε αρχές εξαμήνου γίνεται πρόκληση ενδιαφέροντος προς όλους τους φοιτητές να συμμετάσχουν, η οποία θα παραμένει ανοικτή κατά ένα διάστημα συνήθως 2-4 εβδομάδων όπου μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να ξεκινήσεις αμέσως.

Μπορώ να μπω σε μια ήδη υπάρχουσα εκπομπή?

Βεβαίως μπορείς αρκεί να είναι σε θέση η εκπομπή να δεχτεί άτομο. Μπορείς να το γράψεις στην πρότασή σου και να επικοινωνήσουν τα μέλη μαζί σου.

Πώς θα μάθω να χειρίζομαι τον εξοπλισμό?

Πίστεψέ μας δεν είναι καθόλου δύσκολο! Όμως και πάλι πριν την πρώτη σου εκπομπή θα φροντίσουμε να σου έχουμε δείξει.

Δεν το έχω με το ράδιο, μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Φυσικά! Αν θέλεις μπορείς να γράψεις άρθρα τα οποία δημοσιεύονται εδώ. Μπορείς να γράψεις στη φόρμα ότι ενδιαφέρεσαι για αυτό και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας?

Μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω της φόρμας που βρίσκεται εδώ είτε μέσω της σελίδας μας στο facebook.