Τι έγινε, ξεσαλώσαμε στην παρτάρα ‘Shot yUTH Down!’ το Μάιο κι επαναπαυτήκαμε?!? ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ!!!! Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΤΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, SEXέφρενους ρυθμούς και μέχρι πρωίας, με τις αγαπημένες μας μουσικές και…Όχι μπαρούτι, αλλά ξύδια και με 1€ τη μπύρα και 3€ το ποτό!
Οι παραγωγοί-συμφοιτητές σας ξετρελάθηκαν ΚΑΙ ΑΥΤΗ τη φορά και θα βρίσκονται μακριά απ’τα μικρόφωνα, “εκπέμποντας” δίπλα σας και μαζί σας.
Μαζι με όλα αυτα γιορτάζουμε τα 5 ΧΡΟΝΙΑ YUTH!
5 χρόνια πειρατία στα fm -θα λέγαμε αν εκπέμπαμε- αλλά κι έτσι εμείς τα σπάμε λάικ πάιρατς!

Τα αυτιά σας θα γαργαλάει ο Chino Papafilippou και τις μουρίτσες σας θα απαθανατίζει η Marw Scott

#Napoleon_WannaParty

Y.Γ Και μιάς και εμμένουμε στο “πειρατικά’, η είσοδος είναι ελεύθερη ♥

Στα πλαίσια του Παγκόσμιου Μαραθωνίου Φοιτητικών Ραδιοφώνων, το yUTH-Radio λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά. Φέτος την χώρα μας στον Μαραθώνιο θα εκπροσωπήσει ο UPFM και θα συμπεριλάβει τις απόψεις για το ετήσιο θέμα όλων των ελληνικών σταθμών(στις 9-10 π.μ.), ενώ ο σταθμός μας θα συμμετάσχει στο pre-marathon party με μισάωρη εκπομπή (στις 00-00:30π.μ.). Όλη η διάρκεια του Μαραθώνα θα αναπαραχθεί και από την σελίδα μας από τις 6 Οκτωβρίου και μέχρι την λήξη του.

Και ΝΑΙ είναι γεγονός! Το yUTH-Radio για τα 4 χρόνια του διοργανώνει ανοιχτή παρτάαααρα στην Πολυτεχνική Σχολή, με ξεσηκωτικά βάιμπς, αλκοόλ να ρέει και ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣ. Οι παραγωγοί-συμφοιτητές σας τρελάθηκαν κι αυτή τη φορά θα βρίσκονται μακριά απ’τα μικρόφωνα που τους έχετε συνηθίσει, θα “εκπέμπουν” δίπλα σας και μαζί σας. Πάμε να παρτάρουμε αγκαλιά, με αγαπημένες μουσικές, χορεύοντας ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Let’s PARTY
and…
Shot yUTH down!