Η ομάδα του yUTH-Radio

Σύμφωνα με τα πρακτικά απόφασης του Φοιτητικού Συλλόγου τον Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τον Φεβρουάριο του 2013, δημιουργείται ομάδα με την επωνυμία «yUTH-Radio» που ασχολείται με τον σχεδιασμό, ανάπτυξη, διαχείριση, λειτουργία, και συντήρηση του Φοιτητικού Ιντερνετικού Ραδιοφώνου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας yUTH-Radio (yuth-radio.com) καθώς και παράλληλων διαδικτυακών και μη δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε φοιτητές, μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας αλλά και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο με στόχο την ενημέρωση, ψυχαγωγία, και την γενικότερη επικοινωνία μεταξύ τους.

Η Ομάδα yUTH-Radio αποτέλεσε μια πρωτοβουλία φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γαβαλά Μηνά, Δημοπούλου Ελένη, Καφαρίδη Γεώργιο, Κούκουρα Σοφία, Ροκά Θεοχάρη, Σεντελέ Αθανάσιο, Τσιτσιπλάμη Αθανάσιο, Τσορτανίδου Χρυσάνθη, Τσούκα Νικολίνα και Χωραφά Πολύβιο.

Στόχος ήταν να δοθεί βήμα για την έκφραση των φοιτητών στο διαδίκτυο και την προαγωγή των ενδιαφερόντων τους, με γνώμονα την αγάπη τους για την μουσική και το ραδιόφωνο. Αρχικά, αποτελούσε πλεονέκτημα των φοιτητών της Χωροταξίας, ενώ όσο κέρδιζε απήχηση το 2015 ανοίχτηκε σε όλους τους φοιτητές του Βόλου, ενώ η περίοδος 2017-2018 αποτελεί κομβικό σημείο.

Πλησιάζοντας στα 4 έτη λειτουργίας του στον Βόλο, γυρνάει μια δυναμικά σελίδα στην πορεία του. Ανανεώνοντας την σελίδα του, δίνει πλέον την δυνατότητα και σε φοιτητές των τμημάτων στις υπόλοιπες πόλεις του ΠΘ να πραγματοποιήσουν εκπομπές. Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα στους φοιτητές να εκφράσουν τις απόψεις τους και να εκφραστούν μέσω του Τομέα Αρθρογραφίας που διαθέτει. Μακροπρόθεσμος στόχος, είναι η εκπομπή στα FM σε ολόκληρη την Θεσσαλία.

Τέλος, συμμετέχει στο Πανελλαδικό Δίκτυο Πανεπιστημιακής & Φοιτητικής Ραδιοφωνίας.

UthMe και yUTH Radio

Από τον Φεβρουάριο η εφαρμογή ενημέρωσης φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας UthMe και το yUTH Radio συνεργάζονται για τον άμεσο διαμοιρασμό ανακοινώσεων από την σελίδα μας.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε εδώ

Download app: Android  και iOS

Δίκτυο Φοιτητικών Ραδιοφώνων

Λοιπά

Εναλλακτικοί τρόποι ακρόασης

Μπορείτε να μας ακούτε εναλλακτικά σε περίπτωση αδυναμίας μέσα από την σελίδα μας από:

  • Live 24
  • Για κινητά εδώ ή μέσω της εφαρμογής Radio Volos (για Android & iOS)
  • Για τους χρήστες iOS μας ακούτε μέσω stream1
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Μας ακολουθείτε σε: